About

Fotodesign Annelotte

'Dröm inte ditt liv, lev din dröm'


Hela mitt liv har jag följa min egen väg, jag gillar humor och gemytlighet men också tycker jag om lugnet. Jag njuter av min familj enormt och jag trivs bra med att fotografera som professionell fotograf. Med stor passion, entusiasm och kreativitet försöker jag fånga många vackra känslor och minnen.


Mitt namn är Annelotte Grotemarsink, 33 år gammal och uppvuxen på en gård i Ommen, en liten by i östra Nederländerna. Sedan 2007 har jag varit tillsammans med min sambo Rick och sedan 2016 bor vi i Sverige. Med våra söner Sten, Jim och Devin trivs vi jätte bra i Gastsjö. Vi startade Skandi Camp, en semestervistelse med olika boende, många aktiviteter och en mini camping. Om du är nyfiken, se vår hemsida www.skandicamp.com .


Jag är utbildad professionell fotograf på bildskolan i Holland och specialiserar mig på bröllop och fashion fotografi. Intresset för denna fotograferingsgren uppstod under Fashion & Styling-studien som jag avslutade tidigare. I många år har jag fotograferat i Nederländerna, med huvudbranschen av bröllopet fotografering. Under min fotograferingsstudie fascinerades jag av att fånga känslor. Varje person har en egen historia med olika känslor. Det är en stor utmaning för mig att fånga dessa olika ansikten och rätta stunder. Varje gång är det ett nöje att fotografera denna utmaning!


"Vi kände oss helt lugna med dig, genom din spontanitet och entusiasm har du tagit den här oförglömliga dagen på rätt sätt och obemärkt. När jag ser bilderna känner jag  vad jag kände då "'

Detta är en komplimang som beskriver exakt varför jag fotograferar och det som gör mig lycklig.Sedan jag bosatte mig i Sverige har jag fortsatt att fotografera bröllop i Nederländerna och jag reser mycket mellan Sverige och Nederländerna på sommarn. Detta är jag kortfattat, jag är också väldigt nyfiken på vem du är!Kram Annelotte


För mer fotograferingar, se min Facebook-sida eller Instagram.