Information

Fotograferingar

Fotograferingar

Bara du, du med din familj, arbetskamarater, kompisar eller med din kärleken. Jag fotografera på ett spontant sätt där jag alltid letar efter vacker ljus. Oftas fotografera jag utomhus, där du har all frihet och utrymme. Helst planerar jag fotograferingen på kvällen eller morgonen där solen är fin och låg för bästa ljuset. På unga barn gillar jag att låta dem leka själv för att kunna fotografera barnets renhet. En fotografering tar ungefär en timme, där vi har mycket kul och skoj. Vi gör olika bilder på olika slags trevliga ställen, så du har gott om val. Naturligtvis är dina egna idéer alltid välkomna.

När det gäller klädråd är nyckelordets harmoni. Med en eller två färg/nyanser i kläderna får alla lika uppmärksamhet på bilden och blir en enhet. Tänk på årstiderna: kanske inte en tjock vintertröja medan den andra bär en sommarskjorta. Det gynnar dina foton om ni har tänkt på varandra i förväg och kläderna är samordnade. Skor är alltid bra men man kan också vara barfota, det kan vara mycket trevligt på bilden.

Efter fotograferingen får du ett mejl med de valda bilderna från vilka du kan välja bilderna. Du kan omordna bilderna som ett print eller / och som en digital fil. Efter ditt val bearbetas bilderna i stor utsträckning och levereras i hög upplösning.

Ett familjeporträtt kan vara en mycket trevlig present på jubileum, födelsedag eller så många år tillsammans med din älskade.Fotograferings kostnader upp till 6 personer 750,- SEK (excl. foton).

Pris per extra person 50 SEK.


Foto beställnings priser:


Fotoprint

Format          Pris

10x15         

40,- SEK

13x18         

55,- SEK

15x20         

65,- SEK

20x30         

150,- SEK

30x40         

350,- SEK

40x60         

450,- SEK

50x70         

550,- SEKDigitala bilderna

Till 5 foton   

    150,- SEK per foto

Från 5 foton

    100,- SEK per foto

Från 10 foton

    85,- SEK per foto

Från 15 foton   

    70,- SEK per foto

Från 20 foton

    60,- SEK per foto


Digitala filer behandlas i hög upplösning och skickas med emejl via WeTransfer. WeTransfer är en ned- och uppladdning tjänst som kan skicka stora filer. På detta sätt får du bilderna i originalstorlek. Filerna skickas i JPEG-format och är endast avsedda för personligt bruk.* Mitt arbetsområde ligger i Kälarne, reser kostnadsfritt inom 70 km Kälarne, därefter 4kr/km. Alla priser är inklusive moms.